CAD/CAM ФРЕЗ ЦЕНТЪР

CAD/CAM ФРЕЗ ЦЕНТЪР

Fines Dent ФРЕЗ ЦЕНТЪР

Вашият партньор в CAD/CAM реставрациите.

 

Уважаеми колеги,

фрез център бутгасЗъботехническа лаборатория Fines Dent обособи самостоятелен ФРЕЗ ЦЕНТЪР.  Тъй като ние се стремим да бъдем лидер в иновациите, можете да разчитате, че ще предоставим на  ваше разположение само най-добрите и най-строго тествани възстановителни материали. ФРЕЗ ЦЕНТЪР Fines Dent осигурява пълна гама от материали за своите лабораторни партньори, за да им предостави гъвкавост, за да отговорят на нуждите на всеки техен отделен случай. Нашите бързи и прецизни фрезовани реставрации позволяват уверено да разчитате на нас за почти всеки от аутсорсинг нужди на вашата лаборатория.

Чрез партньорството си с нас, вие може да трансформирате вашия бизнес, като осигурите на своята лаборатория по-голям капацитет на работа и увеличаване на продажбите, за да извлечете максимума от своя бизнес. 

Какво ви предлагаме – съвършена заготовка – циркониев скелет на корони и мостове, без шупли, без скъсвания, без деформации, напълно готов за последващо послойно нанасяне.

Какво печелите – време, средства, нови клиенти - вашата лаборатория ще бъде по гъвкава и с по-големи възможности. Ще насочите времето си в разработването и предлагането на по-широка гама продукти. Ще спестите разходи по трудно намиращата се специализирана работна ръка. Ще бъдете абсолютно конкурентни на пазара – кратки срокове, приемлива цена,  отлично качество - а това неимоверно ще увеличи броя на вашите клиенти.

Какво губите – часове уморителен труд и рекламации.

Защо го правим – защото знаем цената на иновацията и ползата от нея, защото можем заедно да направим така, че новите технологии да бъдат на всякъде, защото времето за изработване на една дентална конструкция, качеството и цената и – винаги са от значение.

Бъдете наш партньор!

ФРЕЗ ЦЕНТЪР Fines Dent предлага пълен дигитален процес: сканиране и дигитализиране; най-съвременните фрезови техники: последно поколение фрезовъчни машини и оптимизиран софтуер, дори и за много сложни стоматологични конструкции.

ФРЕЗ ЦЕНТЪР Fines Dent предлага на своите партньори широка гама от протезни решения, които включват конструкции на винт или циментово залепяне, единични или многочленна реставрации.

ФРЕЗ ЦЕНТЪР Fines Dent гарантира кратко време за изработка и доставка до вашата лаборатория след получаване на гипсовия или восъчен модел.

ПРОЦЕС НА РАБОТА

ФАЗА 1 – ПОДГОТОВКА

  • сканиране на модела;
  • проектиране на протезно възстановяване при използване специализиран CAD/CAM софтуер;
  • подготовка за фрезоване.

 

ФАЗА 2 - ФРЕЗОВАНЕ

  • проверка на файла;
  • фрезоване.

 

 

ФАЗА 3 - КОНТРОЛ

 

 

 

ФРЕЗ ЦЕНТЪР FinesDent - Цирконииеви скелети на корони и мостове.