Продукти

Продукти

иновации

 

ЧИСТА КЕРАМИКА 

чиста керамика - Биологически безвреден 

 - Точно прилягане  

 - Намалено износване  

 - Дълготраен клинично изпитан период на употреба 

 - Ненадмината прозрачност, което води до отлична естетика 

 - Ниска себестойност – високо качество

Съвременна класика   Поради голямото търсене на високоестетични конструкции, но на приемлива цена, ние от Финес дент ЕООД предлагаме продукта Чиста керамика. На фона на високата себестойност на протези от циркониев оксид, заради скъпото оборудване за производство, Чиста керамика от Fines Dent е изключително финансово достъпна. 

Високият светло отразяващ фактор на керамиката е много близък до емайла на истинския зъб. Светло пропускателната му способност осигурява уникална прозрачност. Изключителната здравина позволява направата на всякакъв вид корони и мостове до 3 члена.

 

Микро протези  Bio – cristal®

bio-cristalПродукт с изключително естетични свойства,  за фини и деликатни пациенти.

След близо три години на работа върху създаването на протези с високи естетически показатели вече можем да предложим на нашите партньори микро протези  Bio – cristal ® (Зъботехническата лаборатория си запазва правото за име на продукта.)

Това са протези притежаващи, кристална прозрачност и разпостранявани от много фирми: Brecristal  (Bredent – Германия), Durafleks  (CDM – САЩ), Termosens (Vertex – Германия) и др.

Микро протези Bio – cristal® са прекрасен продукт с изключителни естетични свойства,  за фини и деликатни пациенти, изправени пред дилемата: „Да ми изпилят ли съседните зъби за мост или не?“

Точно за такива пациенти предлагаме микро протези Bio – cristal® /кемини/. Желателно е те да се ползват, като временни местопазители  до максимум 2 години. След този период е силно препоръчително микропротезките да се сменят с нови или друга конструкция, за която е имало достатъчно време да се помисли. 

Bio – cristal® е поредното прекрасно решение на проблема с липсващите зъби от Финес дент, чрез подвижно високоестетично протезиране.

 

КОПИРАНЕ НА ПРОТЕЗИ

Едно уникално и изгодно решение на Вашите проблеми, произлизащи от евентуално счупване на старата /настоящата/ протеза.

kopirane na protezi

За първи път в България, зъботехническа лаборатория Fines Dent предлага КОПИРАНЕ НА ПРОТЕЗИ  на пациенти, които са доволни от своите настоящи тотални протези, но се страхуват от счупване и последващите от това неудобства.

Копирайки на протезите си:

 - Пациентът винаги ще има идентично копие на удобната си протеза, което може да ползва по всяко време, където и е.

 - Ще сложите край на криенето и неудобството, докато протезата на пациента е на ремонт.

 - Винаги пациентът ще има лъчезарна усмивка.

КОПИРАНЕТО НА ПРОТЕЗИ е уникално и изгодно решение на проблеми, произлизащи от евентуално счупване на настоящата протеза.

 

Биологично поносими протези  Bioplast

bioplast

Еластични и нечупливи, протезите Bioplast се изработват в нюанс на розово, който е максимално близък до естествения цвят на венеца. Протезите Bioplast могат да бъдат и безцветни.

Биологично поносимите протези Bioplast са идеалното решение за пациенти с частично или тотално обеззъбяване. Подходящи за изработване както на тотални, така и на частични протези.

Протезите Bioplas от Fines Dent са:  

 - здрави и комфортни;

 - с намалена костна резорбция /по твърда от “Nylon”, което възприпятства нежалани движения при дъвчене/;

 - без оцветяване;

 - дълготрайни – а не временна каквито са другите еластични протези;

 - без метални куки;

 - незабележими с високи естетични свойства;

 - изключително точни;

 - нечупливи при нормална експлоатация;

 - без остатъчен мономер;

 - с намелен риск от алергични реакции;

 - с отлична полировка като при акрилова протеза.

Протезите Bioplast от FinesDent са много подходящи за тотално протезиране.

Да се изработи тотална протеза, която е практически нечуплива, но за дълготрайна употреба, беше нечувано до този момент. Протезите Bioplast от FinesDent са именно такива.