Бургаската зъботехническа лаборатория Fines Dent отвори фрез център

Бургаската зъботехническа лаборатория Fines Dent отвори фрез център

С най-модерния фрез център Финес Дент дава уникална възможност на всички зъботехници да получат идеална база на реставрацията, която да довършат.

Фрез центъра разполага с три високотехнологични CAD/CAM системи. Fines Dent не правят компромис и залагат на немското качество на Schutz Dental. Това е изключително предимство за зъботехниците, защото в рамките на 48 часа те ще получат идентични с подадения отпечатък бази на реставрациите.

Фрез центърът на бургаската зъботехническа лаборатория Финес Дент предоставя уникално предимство, от което зъботехници могат да се възползват. Използвайки услугите на фрез центъра ще повишат личната си производителност и приходи. Единственото, което ще им остане да работят, са фините детайли по реставрациите.

Във фрез центъра на Fines Dent се изработват всички видове реставрации: зъбни коронки, мостове; пломби: инлеи, овърлеи и онлеи.

Във фрез центъра се работи с висококачествен дентален цирконий,  хибридна керамика, восък.

Бургаската зъботехническа лаборатория Финес Дент и нейния фрезцентър следват строги правила за качествен контрол. Всяка реставрация след като е изработена във фрез центъра се издава към зъботехника със сертификат за качество на изработката. По този начин Fines Dent гарантира за качеството на изработената основа.

Материалът е публикуван във в.Фактор