Системата Оптимум - универсалното решение за дентални конструкции в Бургас

Повече от 600 бургазлии възвърнаха усмивките си и удоволствието от храната след като им бяха направени дентални реставрации по системата Оптимум. Това са пациенти на повече от 10 бургаски стоматологични практики, които решиха генерално зъбни проблеми на свои пациенти.

„Това е резултат само на шест месеца, след като пуснахме системата Оптимум на бургаския пазар. Оказа се, че много бургазлии държат на  денталното си здраве и искат по-естетични и по-дълготрайни реставрации. Потвърди се обаче и фактът, че новото по-бавно си пробива път сред по-консервативните стоматолози“, заяви управителят на бургаската зъботехническа лаборатория Финес Дент, Милен Милев.

Стоматологията и зъботехниката се развиват изключително динамично, което променя изискванията на пациентите. Цирконият, основният материал на системата Оптимум е сравнително нов и тепърва пациентите се запознават с него. Биосъвместим, изключително здрав и  високи естетични показатели, той е много подходящ за сложни конструкции за повече от три члена – мостове, коронки, пломби.

Тези 10 бургаските стоматологични практики, които работят по системата Оптимум увеличават своите пациенти. Основните фактори за това са висококачественият цирконий, абсолютната прецизност и точност на изработените по немска CAD/CAM фрезова технология реставрации и сертификатът за качество, който Финес Дент издава за всяка една реставрация.

Бургаските пациенти могат бързо и лесно да решат сложни дентални проблеми, когато се консултират със своя стоматолог.